Aiden Netherlands B.V.

Elimineer repetitieve taken en Skyrocket Productivity met Intelligent Automation

Schrijf je nu in voor het webinar

Je ge​​​​​​​gevens

Datum en tijd

dinsdag
18
juni
11:00 CEST
Aanmelding bevestigen

Elimineer repetitieve taken en Skyrocket Productivity met Intelligent Automation​​​​​​​

Wat is de impact van een hoge werkdruk, personeelstekorten en een opeenstapeling van repetitieve taken op jouw organisatie? Vraag iemand hoe het gaat; en negen van de tien keer is het antwoord 'druk'.

Door repetitieve taken te automatiseren, kunnen de zogenaamde ‘human resources’ zich richten op de uitdagende en complexere taken. Intelligent Automation elimineert repetitieve handelingen en voorkomt tegelijkertijd menselijke fouten. Daarnaast biedt Intelligent Automation ongekende mogelijkheden om de productiviteit van medewerkers te verhogen, operationele efficiëntie te verbeteren en aanzienlijke tijd- en kostenbesparingen te realiseren.

Maar waar begin je met de implementatie van deze technologie? Hoe integreer je bestaande IT-systemen met Intelligent Automation-oplossingen? Welke processen zijn het meest geschikt voor automatisering? En wat betekent dit voor medewerkers en het inrichten van verandermanagement?

In ons webinar op 18 juni om 11.00 CEST, geven Gijs Roeven en Kees Boers (verantwoordelijk voor Aiden’s dienstverlening op het gebied van Cloud ERP en Intelligent Automation) antwoord op bovenstaande vragen. Tijdens het webinar worden de volgende onderwerpen behandeld:


  • De definitie van, en het onderscheid tussen, concepten zoals digitalisering, automatisering en robotisering.
  • Verschillende use cases en toepassingen van Intelligent Automation zoals app development, task automation en hyperautomation.
  • Een voorbeeld van de ‘automation journey’. Waar te beginnen als je digitaal wil transformeren?
  • Het belang van de 'keep-the-core clean' aanpak in automatiseringsprojecten.
  • De rol van een schaalbaar en flexibel Cloud ERP-systeem in het faciliteren van bovenstaande innovaties.

Dit webinar biedt voldoende ruimte voor het stellen van vragen. Deze vragen zullen aan het einde van het webinar beantwoord worden. Komt het tijdstip niet uit? Schrijf je toch in, dan ontvang je na afloop van het webinar een link naar de opname.

​​Graag tot ziens op 18 juni 2024!
Presentatie door:
Gijs Roeven, Business Development Manager - ERP en Process Design (Aiden)
​​​​​​​
Kees Boers, Business Development Manager - IA en Business Technology (Aiden)


​​​​​
Duur
60 minuten

Deel dit webinar