Aiden Netherlands B.V.
Je kunt je niet meer inschrijven voor dit webinar

CX Essentials: Hoe je het fundament legt voor een duurzame en winstgevende klantrelatie.

Op dinsdag 13 februari 2024 om 11.00 uur CET organiseert Aiden een webinar met als titel: CX Essentials: Hoe je het fundament legt voor een duurzame en winstgevende klantrelatie.  

In dit 60-minuten durende webinar duikt Nienke Bloem in de laatste trends van het CX-vak én neemt ze je mee op een voettocht over de Italiaanse ViaFrancigena die al duizenden jaren oud is.

Nienke trekt in haar verhaal parallellen tussen het wandelen van een pelgrimstocht en het inrichten van een professionele klantbeleving. Bij beide onderwerpen is het van belang grote doelen te stellen, in beweging te blijven en het belang van plezier in de transformatie te (blijven) zien. 

 Na dit webinar  
  • Ben je bekend met de mogelijke obstakels die je tegenkomt in het ontwikkelen richting een klantgerichte organisatie. 
  • Weet je hoe je kunt groeien in je empathie voor je klant. 
  • Ken je meerdere strategieën om de transformatie richting een klantgerichte organisatie een boost te geven.

Dit webinar biedt ook ruimte voor het stellen van vragen. Deze vragen zullen aan het einde van het webinar beantwoord worden. Komt het tijdstip niet uit? Schrijf je toch in, dan ontvang je na afloop van het webinar een link naar de opname.  

Graag tot ziens op 13 februari 2024
Presentatie door
Nienke Bloem

Over Nienke Bloem 

Nienke Bloem wordt ook wel dé Customer Experience-expert van Nederland genoemd; als spreker, adviseur en trainer rondom het thema klantbeleving reist zij de hele wereld rond.  

Zij leidde ooit het Customer Experience team van KPN, en wist daar de NPS van -14 naar +2 te brengen. Met recht een expert vanuit de praktijk dus!  

Naast de theorie over luisteren naar de klant en het in kaart brengen van de klantreis geeft Nienke vooral vele aansprekende voorbeelden en praktische tips om CX ook echt in de praktijk te brengen. 

Duur
1 uur

Deel dit webinar